Blanes, Rugbi i BBQ

Blanes, Rugbi i BBQ


20/05/16

Aquest cap de setmana tenim partit. Hi ha una trobada d'equips de rugbi a Tordera. És una trobada anual que organitza la federació catalana de rugbi i s'hi esperen molts equips.
Els partits seran diumenge i, com que sembla que farà bon temps, decidim fer una sortideta que ja tenim molt per la mà. Anirem a Blanes. Allà, si s'hi arriba al vespre, és possible trobar lloc just davant del mar, al passeig. Com a dada interessant cal dir que la zona blava a la zona del passeig està activa des del 15 de juny al 15 de setembre, o sigui que encara és gratuït aparcar. Coordenades: 41.662928, 2.783856 

21/05/16

Aquest matí, seguint el costum, esmorzarem amb pastes d'un forn que hi ha per aquí la vora. No hi ha res millor que esmorzar unes pastes acabades de fer, amb un bon te, just davant del mar!

Vistes de cinc estrelles!
Després d'esmorzar, uns fan deures (s'acaba el trimestre!) i els altres anem a comprar a un super que no hi ha gaire lluny d'aquí. Aprofitarem per comprar algunes coses que portarem a un dinar-BBQ on ens han convidat diumenge uns amics.
Abans de dinar, agafem les cadires i anem a la platja (just aquí davant) a llegir i fer fotos. Quan s'acosta l'hora de dinar, torno a l'auto a fer el dinar.


Després de dinar, reposem una mica a l'auto. Quin luxe, descansar amb aquestes bones vistes i aquest airet que entra per la finestra!
A nap with a view
A la tarda sortim a fer unes compres pel centre de Blanes. Comprem algunes cosetes per fer el sopar i uns llibres  a la llibreria. Aprofitem per veure l'església de Santa Maria de Blanes:



Al vespre, sopem i fem una partida al Catan, amb algunes interrupcions :-)


22/05/16

Avui marxarem d'hora, ja que a quarts de deu hem de ser als camps de rugbi de Tordera. Un cop arribem ens fan aparcar allà on hi ha els cotxes. Els avisem que ens posin a un lloc on no ens veiem encallats o formem un tap a l'hora de sortir, ja que hi ha moltíssims cotxes i autocars (hi ha uns 1200 nens i nenes!). Al final ens posen al lateral d'un camp on avui no jugaran cap partit:


Com és costum en les trobades de rugbi, l'ambient és espectacular!




A mesura que ens acostem al migdia, el temps es comença a ennuvolar i refrescar. Després del tercer temps de rigor i la foto de grup amb les medalles, tornem a l'auto. La sortida cap a la carretera és sorprenentment àgil. En un tres i no res arribem a l'autopista, on posem rumb a la casa d'uns amics que ens han convidat a fer una BBQ.
Ha estat un cap de setmana molt ben aprofitat!

El nostre gat amb un amic sobre del cap prenent el sol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada