Sant Joan a St. Feliu de Guíxols

Revetlla de Sant Joan a Sant Feliu de Guíxols

23/06/16 

Avui, després de sortir de la feina, preparem la bossa i marxem en direcció al càmping Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols. Ja fa dies que tenim ganes de passar la revetlla en un lloc bonic i tranquil. Dinem en ruta. Arribem i ens instal·lem en una parcel·la just davant de la piscina. Anem a fer-nos un banyet i prendre uns gelats/cerveseta ben fresqueta.
Sopem i agafem l'ampolla de cava i la coca i ens dirigim cap a Sant Feliu de Guíxols a menjar-nos la coca a la platja.

24/06/16

Aquest matí esmorzem i anem cap al mar. Buscarem alguna cala maca per banyar-nos. Al final ens decidim per la Cala Maset. Espectacular:



No hem agafat res de dinar. Hauria estat bona idea, fer un pícnic en aquest indret tan bonic. Decidim anar a Sant Feliu a dinar, caminant pel camí de ronda. Tot caminant, descobrim la Cala Ametller (en prenem nota per demà).




Al final arribema sant Feliu i descobrim que hi ha el Nomad Festival, que entre d'altres coses, inclou una concentració de foodvans:



Les furgos i caravanes són molt maques i hi trobem coses bones per dinar. Dit i fet! Després de descansar una mica a la platja, tornem a l'auto.
Al vespre fem un bon sopar de BBQ i mirem per la tele la final del Top14 (lliga francesa de rugbi). Aquest any la final entre els dos finalistes (Racing 92 vs. Toulon). Ha estat un partit de rècord: més de 99.000 espectadors (màxima assistència en un partit de rugby entre clubs). Partit complet: aquí.


25/06/16

Avui dinarem de pícnic en aquella cala que vam descobrir ahir: la Cala Ametller. Agafem menjar, beguda i càmeres i anem a banyar-nos. Fa un dia calorós!
La cala està envoltada de roques d'on es pot saltar a l'aigua:




Realment ha estat tot un descobriment, aquesta cala. L'aigua és cristal·lina! A més, en aquestes dates estem molt tranquils. Ja veurem al juliol, quan tenim pensat tornar-hi amb uns amics.
Al vespre, després de dutxar-nos anem a passejar per la platja, pel passeig que arriba fins a S'Agaró. Fem fotos nocturnes a la platja mentre encenem unes bengales que ens van sobrar a la revetlla.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada