Cap d'any al Montseny

31/12/20

Aquestes vacances estan sent força diferents pel tema Covid19, ja que no ens reunirem amb la família, com sempre hem fet. Decidim anar a passar la Nit de Cap d'Any amb "la nostra bombolla de convivència" a l'àrea d'autocaravanes de Viladrau.

L'àrea d'autocaravanes de Viladrau

Com que ho tenim força a la vora,  sortim a mig matí i hi arribem a l'hora de dinar. L'àrea, municipal i de pagament, està molt bé: 3€/dia amb electricitat, buidat (grises/negres) i aigua. L'entorn és molt bonic.


Castanyer

Un passeig pel bosc

Després de sopar, fem unes bones postres, tot esperant les campanades de Cap d'Any...


Finalment arriben les campanades. Esperem que el nou any sigui millor que el 2020 (cosa que no crec que sigui gaire difícil).


Bona niiiit!

01/01/2021

Bon dia i bon any! Aquest matí, després d'esmorzar, farem una caminada fins el Castanyer de les 9 Branques. Aquest és el track de l'excursió, per si hi esteu interessats. El recorregut comença al poble i s'endinsa al bosc, on va pujant fins al camí que ens durà fins arribar al castanyer.



Mas de la Vila

El Castanyer de les 9 Branques

Tornem a dinar a l'autocaravana on acabem de passar el dia. A la nit mirem una pel·li i, abans d'anar a dormir, sortim a fer unes fotos nocturnes.



02/01/21

Després d'esmorzar, tornem cap a casa. Hem estat molt bé, en aquesta àrea de Viladrau. De cara a la primavera hi tornarem, ja que tenim ganes de pujar al Matagalls des de Viladrau i aquesta àrea serà un excel·lent punt de partida ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada