Blanes

2a escapada a Blanes

09/01/15

Aquest vespre marxem cap a Blanes amb el 50% del personal infantil. L'altre 50 éstà de colònies. Anirem a Blanes, però aquest cop pernoctarem al passeig. En la nostra darrera sortida vam anar a Blanes de càmping i vam veure que a la zona blava del passeig, es pot aparcar (i pernoctar, pel que vam veure) sense problemes. La zona blava està anulada fins a mig juny!
Arribem en un tres i no res, i trobem lloc just davant del mar! ( 41.662928, 2.783856 )
Sopem i... bona nit!

10/01/15


Avui, després d'esmorzar visitarem el jardí botànic Marimurtra, aprofitant que fa molt bon dia. Ens hi acostarem amb les bicis, ja que estem just a l'altra punta del passeig.
Fa una bona pujada, i decidim acabar d'arribar-nos-hi a peu. Lliguem les bicis i fem la visita als jardins. La visita val molt la pena. Aquí deixo unes fotos:







Després de la visita, busquem un lloc al passeig, davant del mar, per dinar. Tornem a l'AC per reposar i fer una mica de deures.
Al vespre, abans de sopar, sortim una mica a fer un volt pel centre. Uns a peu i l'altra en patins en línia. Després de sopar, fem una partida al Verbàlia i a dormir.

11/01/15



Aquest matí volíem anar a la piscina del càmping La Masia, però encara no han reobert el càmping. O sigui que farem un canvi de plans i explorarem, a peu, la desembocadura de la Tordera.  No és pas gaire lluny i ja ens vam quedar amb ganes de fer-ho la vegada passada que vam ser aquí.



Veiem molta gent que recorre els marges del riu fent jògging, caminant i passejant el gos. Arribem fins a la planta dessaladora de Balnes i tornem a dinar a l'AC.
Després de dinar, reposem una mica, ho recollim tot i tornem cap a casa.
Ha estat un cap de setmana tranquil i aprop de casa. De ben segur que ho repetirem.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada