Girona 2

2a Escapada a Girona amb autocaravana


12/12/14

Avui el personal juvenil se'n van a passar el cap de setmana amb els avis, o sigui que aprofitarem per fer una escapada a Girona. Ja fa tres anys que venim, però aquest serà el segon amb l'autocaravana.
Sortim una mica tard de casa, i arribem a Girona cap a mitja nit. Aparquem al nostre lloc preferit, prop del Pavelló de Fontajau, davant del nostre "prat verd" particular!
Bona nit!

13/12/14


Avui sortim a voltar per Girona. Primer, seguint la costum dels dissabtes a Girona, anem al mercat de la Devesa, a comprar fruita i verdura i una mica de roba. Després de deixar les compres a l'AC, anem a dinar a fora (ens costa una mica trobar un bon lloc per dinar) i anem al cine a veure dues películes, una darrera de l'altra. És el que passa quan hom té "mono" de cinema de grans... Les películes no han estat gran cosa, però anar sols al cine sempre és divertit!


Després de molt voltar dinem al "Café Le Bistrot", a la Pujada de Sant Domènec. És un lloc que ja coneixem d'altres vegades, molt cèntric, amb bona teca i menú de cap de setmana.

14/12/14


Aprofitant que és un diumenge que les botigues estan obertes, anem a fer unes compres per una part de Girona que no coneixíem, l'Eixample de Girona.
També anem al mercat de Nadal de la plaça de la Independència o entre d'altres coses veiem les darreres tendències en caganers:

 El caganer-urna 9N!
Després, dinem una pizza i tornem a l'AC a recollir i tornar cap a casa.


Un cap de setmana mooolt tranquilet!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada