Blanes de càmping

Cap de setmana a Blanes




24/10/14

Aquest cap de setmana volem tranquilitat. Anirem a passar-lo a un càmping. Com que farà solet, triem un càmping de costa. En aquest cas anem al càmping La Masia de Blanes.
Arribem força tard i anem cap a la plaça que ens han assignat, a la zona de les autocaravanes.

25/10/14

Després de fer deures, ens equipem i anem cap a la platja. Fa molt sol però l'aigua està força freda. Recuperem de l'armari de l'AC els wetsuits  que sempre ens emportem a Anglaterra.



Quan arriba l'hora de dinar, vaig a buscar quatre coses al súper i mengem a la platja. Cal aprofitar bé el dia. Avui serà el "bateig de mar" de la GoPro!
Ens fem un tip de fer fotos i vídeos subaquàtics!
Quan tornem, anem a recepció a comprar tiquets per la piscina coberta del càmping. Hi anirem demà, perquè al migdia la tanquen.

26/10/14

Esmorzem i fem una mica de feina de l'escola. Un cop la tenen feta, agafem els banyadors (i la gopro!) i ens dirigim a la piscina climatitzada.
Passem una molt bona estona jugant i fent-los fotos dins i fora de l'aigua.
Quan tornem, volem fer una barbacoa i veiem que el carbó que vam comprar a Anglaterra ja quasi s'ha acabat. Al final fem els pinxos que volíem fer a la cuina de l'AC. Dinem a fora, això sí, que sempre fa festa. Ens bevem unes cervesetes holandeses que tenim al rebost des de l'estiu. Són una mica monàrquiques!!


Un cop dinats, reposem una mica, recollim tot i tornem cap a casa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada