Girona "Temps de flors"

Girona, temps de flors

16/05/14

Ja feia dies que volíem venir a Girona i aquest cap de setmana serà el moment. Mai no hem visitat la ciutat en els dies de "temps de flors" i avui ho farem.
Com ja va sent costum, sortim divendres i sopem en ruta.
Avui passarem la nit a la zona del pavelló de Fontajau on, a causa d'un concert, no vam poder pernoctar-hi la vegada passada que vam anar a Girona.





Arribem força tard al pàrquing i ens dirigim allà on veiem 3 autocaravanes. Estem en un extrem del pàrquing, just al davant d'un bonic camp verd. Demà al matí esmorzarem amb vistes!




 Bona niiiit!
  

17/05/14


Aquest matí ens llevem i veiem que fa un dia esplèndid, que millorarem encara més amb un bon esmorzar de cap de setmana. Les vistes són increïbles. Ningú diria que som dins d'una ciutat!

Abans de marxar a visitar la ciutat, no podem resistir la temptació de sortir amb la pilota a fer uns xuts en aquest prat verd.
De camí al centre, passem pel mercat. Avui és dissabte i és dia de mercat. Sempre que venim en dissabte ens hi passem. Avui comprem una mica de roba i fruita.
Ja al centre comencem a veure les flors i altres manifestacions artístiques, com per exemple un Renault 4L cobert amb una vistosa funda de ganxet, aparcat just al davant del "cul de la lleona":


Anem xino-xano, admirant la decoració de la ciutat:




Ja es fa tard i ens comprem alguna cosa de dinar, que ens mengem asseguts a la Rambla, mentre veiem passar la gent. Després anem a fer la digestió tot viatjant amb el trenet turístic, que ens porta per la Vall de St. Daniel i la part de més als afores de Girona, ja que el centre està tancat al trànsit, aquests dies.


Després del trajecte, tornem a la nostra caseta i descansem una mica.
Al vespre, després de sopar anem a fer una passejada per veure la ciutat de nit. Com que a més a més és el dia dels museus, estan tots oberts fins les tantes. Aprofitem per veure St. Pere de Galligants. De nit, la visita del claustre és molt diferent!

 L'Onyar de nit

18/05/14

Avui, abans de marxar, anirem cap a la plaça de la Independència on, aquests dies,  hi ha diferents actuacions a capella. Concretament, nosaltres anirem a veure el Hanfris Quartet, que ja vam veure fa uns mesos al Teatre Auditori de Granollers i ens va encantar!

El concert és un exitàs i després, els integrants del quartet fan una paradeta i venen el seu darrer disc, que ens firmen i dediquen. Mentre esperem a la cua de comprar el cd, ens adonem que a la mateixa cua hi ha diverses integrants del cor Geriona. Quina casualitat! Bé de fet som a Girona, potser no és tan casual! També ens fem unes fotos amb elles.
Després del concert, i tal com haviem quedat, passem per les paradetes de la fira d'atraccions que hi ha davant la Devesa i el personal puja als llits elàstics que, a més, van propulsats amb unes gomes elàstiques! Crec que en anglès en diuen acrojump...

Abans de tornar a l'AC i com que fa molta calor, anem a la geladeria dels germans Roca a menjar-nos un bon gelat. Normalment sempre hi ha molta cua, però ara mateix no n'hi ha. Perfecte!


Els gelats són molt bons i la geladeria té una pinta tota curiosa.

Tot cruspint-nos els gelats, anem a fer una darrera volta per la ciutat.






  Aquest cap de setmana ha estat fantàstic!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada