Càmping a la Costa Daurada

Pànxing a la Costa Daurada

Després d'aquesta primera setmana de curs, estem tots d'acord que necessitem una escapadeta per no perdre el contacte amb l'estiu. El pronòstic del temps diu que cap al sud farà bons temps i cap allà anem. Volem un lloc de platja i que també tingui piscina. En resum, volem estar tot el dia en remull. La nostra opció és anar a un càmpig!



Ens decidim pel càmpig Stel de Tarragona que, per cert, ja no accepta Càmping
Cheques :-(
Arribem divendres al vespre, cansats (part del passatge arriba dormint), aparquem a la parcel·la, sopem una mica i bona nit i tapa't.
Aquesta vegada però, hi ha una novetat curiosa... Viatgem acompanyats d'uns petits éssers que hem adoptat fa uns dies: uns peixets! Els vam trobar a la deixalleria, dins d'un vell aquari que algú havia llençat (amb peixos i tot!!!!). Hi ha gent
que realment és salvatge! No cal dir que vam buscar un pot i ens els vam endur a casa, on ja tenim un aquari de fa anys. Doncs bé, els hem instal·lat en un petit aquari que podem endur-nos quan marxem de viatge. El portem una mica buit i viatgen dins l'aquariet. Quan arribem, els reomplim l'aigua i connectem el filtre a l'endoll. Podriem estar parlant dels primers peixos autocaravanistes de la història?
Bé, aquesta és la principal novetat. La resta ja us la podeu imaginar: pànxing total! El càmping és davant del mar (només cal passar per sota la via) i té una piscina amb un tobogan molt guai.
Esperem que el cap de setmana vinent ho poguem repetir!


1 comentari:

  1. Ostres, això dels peixos! Què bèstia és la gent...
    Nosaltres n'hem tingut però el darrer va morir la setmana passada. Suposo que ara n'agafarem d'aigua calenta. Però no ens enduem mai amb l'auto, es queden amb menjar per uns dies, i si cal un veí va a mig viatge a posar-los més menjar.

    ResponElimina