Escapada de "solters" a Girona!

Escapada a Girona!

Aquest cap de setmana fem una escapada a Girona, en parella! Aprofitarem per anar
al cine, sortir de nit sopar fora... en fi, vida adulta.
Sortim del pàrquing i decidim anar cap a Girona per un recorregut diferent a la N-II. Aquesta nit hi anirem per l'eix transversal.
La veritat és que és més llarg però molt més bonic. Veiem poblets de l'altra banda del Montseny que de ben segur visitarem algun dia. Poc trànsit en general.
A Girona, aquest cap de setmana hi ha el festival Milestone Project i els llocs per aparcar seran escassos; La Copa o el  Pavelló Fontajau queden descartats, en ser allà on faran els concerts (i no hi haurà qui acluqui l'ull a la nit).
Finalment trobem un lloc magnífic, proper al centre, pla, amb arbrets... i uns wc a la vora davant dels cinemes Ocine i del supers  Mercadona i Dia. Lloc molt tranquil i a 10 minuts del centre.
Al vespre decidim anar a prendre alguna cosa a un bonic local de jazz, a la vora de l'Onyar, on sempre que venim a Girona hi anem. És el Sunset Jazz Club i sovint hi fan concerts.
A la nit, molta tranquilitat i silenci. Sembla mentida que siguem tan aprop del centre!

Aquest matí, després d'esmorzar i esperar a que amaini el monumental xàfec que cau, anem a comprar quatre coses per onplir el rebost de l'AC i el de casa, no és cosa de tornar i tenir la nevera buida! Quan ens disposem a entrar a un dels dos súpers que tenim al costat del pàrquing, veiem una AC belga molt curiosa que no ens resistim a fotografiar. El conductor em fa una foto mentre li faig la foto (una mena de metafotografia, o foto dins la foto, hehehe).


Al vespre anem a dues sessions de cine en versió original (comme il faut!) als cinemes Truffaut. Les dues películes resulten molt divertides. Una, casualment, va d'una parella que recorre el Regne Unit amb una caravana, tot vivint unes peripècies  increíbles. La peli es diu "Sightseers" i té un toc Tarantino força acusat. Aquest és el cartell:


Diumenge es presenta assolellat. Visitem el museu del Call Jueu i una interessant exposició temporal sobre les llengües del judaisme. Abans de sortir de l'exposició, escrivim el nom de les nostres nenes en hebreu, fent servir una màquina d'escriure que han posat perquè la gent la faci servir. Fer servir una màquina d'escriure en aquests temps d'ordinadors, tablets i internet ja és prou curiós, però encara resulta més curiós de veure com el carro es desplaça cap a l'altre costat, per escriure de dreta a esquerra!






2 comentaris: