Precastanyada al Montseny

Pre-castanyada al Montseny

23/10/15

El proper cap de setmana serà la Castanyada i, per tant, necessitem castanyes. Igual que vam fer l'any passat, anirem a buscar-ne al Montseny. Com que volem torrar castanyes allà mateix (fent una mena de pre-castanyada), anirem al càmping de Fontmartina.
Sortim avui al vespre i sopem de camí. Com que el càmping està ja tancat (tanquen a les 9 del vespre) ens quedarem a dormir ben aprop, a les Feixes del Vilar, que és un lloc que ja sabem que hi ha lloc i és molt tranquil per passar la nit. Demà al matí ja entrarem al càmping.

Bona nit!

24/10/15

De bon matí ja s'omple l'aparcament: cotxes i gent que va a buscar castanyes. Avui el bosc semblarà el Passeig de Gràcia!
Ja ben esmorzats, anem cap al càmping, que està a cinc minuts d'aquí.
Ens instal·lem a les places que hi ha al final, sense electricitat i ben amples, com l'any passat:

A l'hora de dinar arriben uns amics que venen amb la seva tenda i s'instal·laran al nostre costat.
A mig matí apareix un gatet molt manyac que de seguida es fa amic nostre. Li donem menjar de gat que sempre portem a l'auto, per a situacions com aquesta. Ens agraden molt els gats, encara que no en tinguem cap!

El gat fent la toilette al sol

Anem a dinar a les taules de pícnic que hi ha al càmping, just al costat dels gronxadors.
Després de dinar, i amb el bosc una mica més buit de gent (per dir alguna cosa) anem a buscar castanyes:

Els expedicionaris de la castanya
Amb les bosses plenes de castanyes tornem al càmping i comencem a torrar-les. Farem un bon vermut "castanyil" abans de sopar!

Tenim una paella superprofessional!
Amb les castanyes ben calentones dins de paper de diari, decidim sopar tots junts dins l'auto, ja que fa fresca per sopar fora.
Mai havíem menjat nou persones dins l'auto! Sopem pa amb tomàquet, ens fem un Spritz Veneziano per entrar en calor i mengem castanyes amb vi bo:

Catanyes amb mistela, una bona combinació

25/10/15

Aquest matí estem jugant pel camping. A l'hora de dinar vindran uns altres amics que no s'han pogut quedar a dormir. Dinarem a fora, ja que fa molt bon dia, tot i que fa fresqueta.
Els altres amics marxen a dinar a casa, ja que a la tarda els nens han de fer deures :-(
Després de dinar i la seva corresponent sobretaula, marxem tots cap a casa. Ens enduem una bona bossa de castanyes per fer-les a casa, així com castanyes amb el seu pelló per decorar la taula.
Un cap de setmana molt divertit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada