Argelers i Carcassona

Primera sortida "de veritat"...

(09/05/13)

Avui fem la nostra primera sortida llarga amb l'AC! anirem cap a la Catalunya Nord i Carcassona.

Sortim avui a mig matí i anem tirant per la N-II. Cap al migdia parem a dinar a Pont de Molins, en uns mini-jardinets entre el riu i la N-II, tenim verd i una font a la vora. Després de dinar anem a jugar al riu Muga.

Després de dinar anem tirant cap a França. Quan arribem al Pertús i zona fronterera ens "mengem" una monumental caravana. Resulta que els francesos també estan de pont i han anat de compres a Catalunya! Paciència.
A la tarda arribem al bonic camping d'Argelers on passarem les dues properes nits. Camping Le Roussillonais. És municipal i baratet (12€, 4 persones, aigua, buidat i electricitat, en temporada baixa)... i és al costat de la platja! Mai no havíem vist un camping tan amigable amb les autocaravanes. Fins i tot tenen un parquing petitó abans d'entrar al càmping on pots passar-hi el dia i fer ús dels serveis pagant una petita tarifa. Un càmping molt molt recomanable... on de ben segur tornarem algun dia!
Després de sopar, anem a passejar per la platja, que tenim davant. Aprofitem per explicar a les nenes l'exili que milers de republicans van patir després de la Guerra Civil i del qual cap cartell de la platja en parla.


Bufa quin vent...! Arribem a Carcassona

(11/05/13)

Després d'esmozar i preparar l'AC, marxem cap a Carcassona. Per anar-hi sense complicar-nos gaire la vida, hi anem per autopista...

L'A9 resulta ser superventosa, i la nostra AC es belluga a cor que vols. Cal agafar-se fort al volant!
Finalment arribem a Carcassona on trobem un pàrquing d'autobusos i autocaravanes realment aprop de les muralles. A partir de les 20:00 i fins les 8:00 no es paga. Fantàstic. Com que tenim tots força gana, fem el dinar i després sortim a fer una primera visita a la ciutat.


El castell ja està a punt de tancar i com que no volem córrer ens el deixem per demà. Avui voltem per la Cité i també baixem al pont vell, des d'on es veu una panoràmica general de la cité molt bonica. A la nit dormim en companyia d'una quarantena d'ACs.


Castell de Carcassona i tornada...

(12/05/13)

Avui ens llevem i després d'esmorzar anem a visitar el castell. Ens agrada moltíssim! Tota la cité està plena de catalans. Curiosament, l'audioguia està disponible en català. I dic curiosament perquè tots sabem la sensibilitat dels francesos envers la nostra llengua!

De tornada a casa, ens proposem tornar per carretera i no per autopista. Resulta tot un encert: gens de vent i creuem una pila de poblets i camps de vinya molt bonics. També ens sorprèn que els altres autocaravanistes ens saludin quan ens creuem per la carretera!

 Ha estat un primer viatge fantàstic! Ja tenim ganes de fer-ne un altre ben aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada